open-navfaktor-logo
search
Domaće prvenstvo
Večeras treći meč finala košarkaškog prvenstva BiH između Širokog i Sparsa
Treća utakmica finala košarkaškog playoffa prvenstva BiH između Širokog i Sparsa će biti odigrana večeras u dvorani Pecara s početkom u 20 sati
23.05.2019. u 12:00
get url
text

Košarkaši Širokog i Sparsa večeras će u dvorani Pecara igrati treći meč finala play-offa košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine. 

Finalna serija je izjednačena rezultatom 1:1 u pobjedama, a trener Sparsa Marko Trbić se nada da njegovi košarkaši dobru igru iz drugog susreta mogu ponoviti i na gostujućem terenu. 

- Široki na svom terenu ima dodatnu energiju nošen publikom i punom dvoranom. Atletski su moćan tim koji u takvoj atmosferi dobije krila. Bit će energetski zahtjevna utakmica, ali morat ćemo im se suprotstaviti u tom segmentu - kazao je Trbić Feni. 

Trener Sparsa napominje da njegovi košarkaši nipošto ne smiju biti brzopleti, te podsjeća da je u drugom meču njegov tim imao petnaestak poena razlike, a zatim greškama nastalim zbog brzopletosti dopustio protivniku da tu razliku smanji. 

Treća utakmica finala košarkaškog playoffa prvenstva BiH između Širokog i Sparsa će biti odigrana večeras u dvorani Pecara s početkom u 20 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.