Tradicionalno

Velež organizuje "Crvenu noć", cijena ulaznice hiljadu KM

Objavljeno: 22.10.2019. u 12:45

Manifestacija će biti održana 26. oktobra

FOTO: ANADOLIJA

UO FK Velež će i ove godine organiziovati "Crvenu noć". Tradicija je to koja traje već dvadesetak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima su Rođeni u srcu, ali i promociji Veleža kao jednog od najvećih simbola Mostara i Hercegovine u cjelini.

- Bit će to prilika da se bliže upoznate sa dostignućima kluba i sa planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što nas sve zajedno jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da bismo pobrojali sve projekte koji su u međuvremenu urađeni na poboljšanju infrastrukturnih ali i ostalih segmenata kluba - poručuju iz Veleža.

- Kako zahtjevi N/FSBIH iz sezone u sezonu postaju veći pred nama su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uslova tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo želju i težnju da naš klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred nama još mnogo posla - dodaju iz mostarskog kluba.

Manifestacija će biti održana 26. oktobra u restoranu Megamarkt u Mostaru sa početkom u 19:30 sati, a cijena ulaznice je 1.000 KM.  

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije