open-navfaktor-logo
search
Radni sastanak
Vlada optimizam: Zeljković u Antaliyji večerao sa Hadžibegićem, Misimovićem i Miličićem
Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković održao je radnu večeru u Antaliyji sa novim selektorom Zmajeva Farukom Hadžibegićem.
01.02.2023. u 20:15
get url
text
get url
text

Večeri su prisustvovali i direktor seniorske reprezentacije Zvjezdan Misimović te savjetnik predsjednika FSBiH Marko Miličić.

- Bliži se mart i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Već sam ranije istakao da smo na žrijebu dobili prilagođenu grupu i da imamo pravu šansu da izborimo prvi historijski plasman na EURO.

Kažu da je dobar plan pola obavljenog posla. Zato sam na današnjoj radnoj večeri razgovarao sa selektorom Farukom Hadžibegićem, direktorom A reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem i savjetnikom Markom Miličićem o planovima za predstojeći period, sa akcentom na kvalifikacione utakmice.

Iz prve ruke sam dobio informacije od selektora i direktora o stanju naših predstavnika, strujama oko potencijalnih debitanata i svim drugim aktivnostima vezanim za "A" selekciju.

Drago mi je da vidim optimizam kod svih i zaista vjerujemo da se sljedeće godine možemo plasirati na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, što bi, još jednom, bio historijski rezultat - poručio je Zejković.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.