Drama u Beogradu

Vozač Car:Go legao ispod auta da mu ne oduzmu vozilo, na kraju mu pozlilo

Objavljeno: 22.10.2019. u 08:42

Privedeno nekoliko osoba, a pauk je odnio više vozila

FOTO: Ras Srbija

Vozač Car:Go nije dozvolio da mu oduzmu vozilo sinoć u Beogradu, nakon čega su se okupile i njegove kolege, ali je na teren izašla i policija i Hitna pomoć, a kasnije su došli i pripadnici Žandarmerije. Čak i kada mu je pozlilo, on je odbio medicinsku pomoć i nastavio da leži ispod svog automobila.

-Bio je sa strankom kada su ga zaustavili i pokušali da mu oduzmu vozilo. Ovo može i meni da se desi, može svima, jer i ja vozim privatnim vozilom - rekao je za Blic jedan od njegovih kolega.

Prava drama počela je nešto prije 22 sata. Saobraćaj je bio obustavljen, a na mjestu događaja bilo je više od 20 policijskih vozila, Hitna pomoć i Žandarmerija. Vozač Car:Go i dalje nije odustajao. Ležao je ispod "pauka" na kojem je bio njegov automobil, pokušavajući na taj način da spreči oduzimanje vozila.

Na kraju je i uspio, pa su se okupljeni razišli oko 23 sata. No, kako prenose srbijanski mediji, privedeno je nekoliko osoba, dok je pauk odnio više vozila. Iz Car:Go-a su ocijenili da ovaj čin predstavlja protivzakonito oduzimanje vozila. Dodali su da je Beograd sinoć izgledao kao da je u toku hapšenje narkobosova.

Izvor:   Blic

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije