open-navfaktor-logo
search
Nesvakidašnji incident
Vozačica u Zagrebu izašla iz auta i pretukla penzionerku koja je "pretrčavala" cestu
Prestravljena 79-godišnjakinja je na kraju pala na tlo i zadobila teške tjelesne povrede, a vozačica "kratkog fitilja" odvezla se u nepoznato
02.12.2019. u 17:31
get url
text

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom vozačicom koja je u nedjelju prije podne na raskrsnici Avenije Dubrovnik sa ulicom Savezne Republike Njemačke autom zamalo naletjela na neopreznu pješakinju, koju je odlučila pretući i potom pobjeći.

Nesvakidašnji obračun dogodio se između 8.30 i 8.50 sati na spomenutoj raskrsnici u Novom Zagrebu kada je 79-godišnja pješakinja prelazila tri kolovozne trake izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Činjenica da vremešna penzionerka riskira život pretrčavajući ulicu i time dovodi u opasnost svoj život, ali i živote drugih sudionika uprometu, nepoznatu vozačicu je ponukala da odluči stati uz rub ceste.

Izašla je iz auta i prišla penzionerki kojoj je "održala lekciju", a nakon galame ju je i fizički napala.

Prestravljena 79-godišnjakinja je na kraju pala na tlo i zadobila teške tjelesne povrede, a vozačica "kratkog fitilja" odvezla se u nepoznato, piše Jutarnji.hr.

Povrijeđenoj pješakinji ubrzo su u pomoć pristigli drugi prolaznici pa je vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Rebro gdje je zadržana na liječenju.

Policija trenutno pokušava locirati vozačicu te utvrditi sve okolnosti događaja. Od koristi će biti i snimke nadzornih kamera na okolnim zgradama kao i na samoj raskrsnici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.