Podrška djeci

Vrhunski sportisti odazvali se Begovićevom pozivu

Objavljeno: 13.05.2019. u 19:47

Bh.golmanu pridružili su se njegovii prijatelji iz svijeta sporta

FOTO: facebook

Fondacija Asmira Begovića danas je uspješno okončala treći Golf tunir, prikupivši značajna sredstva za predstojeće projekte.

Bh.golmanu pridružili su se njegovii prijatelji iz svijeta sporta, uključujući bivšeg engleskog fudbalskog reprezentativca Jermaine Jenasa, trenera Roberta Di Matea, bivšeg ragbistu Mikea Catta, hokejaša Joela Warda i mnoge druge.

- Ne mogu se zahvaliti svima koji su danas došli igrati i doprinijeti našoj fondaciji. Ovo je treći ABF Golf Classic. Oduševljen sam podrškom i već se radujem narednoj godini - rekao je Begović, koji je zahvalio i sponzorima.

Fondacija Asmira Begovića osnovana je 2013. godine s ciljem izgradnje i unapređenja rekreacijskih sadržaja za djecu u Bosni i Hercegovini i Velikoj Britaniji. Projekti koje je Fondacija do sada podržala uključuju izgradnju sportskih sadržaja u školama za djecu s invaliditetom u Sarajevu i Tuzli, kao i sufinansiranje obnove sportskog kompleksa u Srebrenici.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All ready for the shotgun! #abfgolf #pmw #asmirbegovicfoundation

Objavu dijeli Asmir Begovic Foundation (@asmirbegovicfoundation)

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije