- Pobijedićemo koronu, garantujem vam to. Samo treba da razumijemo tu vrstu zajedništva - poručio je Vučić i pozvao ljude da vjeruju svojoj državi i ljekarima.

On je izrazio uvjerenje da će se epidemiološka situacija u Srbiji smiriti za oko 20 dana.

Vučić je u intervjuu na televiziji Pink rekao da je večeras na protestu oko 500 ljudi, a da je maksimum bio oko 4.100 ljudi.

- Maksimalno je bilo oko 4.100 ljudi, ali kada se to pomnoži to je 50.000 zaraženih - rekao je Vucić.

On je dodao da u Srbiji sada ukupno ima 1.137 kliničkih stacionarnih respiratora, koji se nalaze u magacinu.

Vučić je ponovio da se na izborima niko nije zarazio, jer su svi imali maske i nije bilo kontakta te da se neko možda zarazio u kampanji.

On je dodao da se izbori održavaju u Francuskoj, Poljskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, da je i Srbija morala da održi izbore, jer ne želi diktaturu.

Povodom derbija, Vučić je rekao da nije bilo velikog skoka i da je u vrijeme održavanja derbija epidemiološka situacija bila povoljna.

- Je li mislite da ne treba da pokušamo da živimo normalno - pitao je Vučić i rekao da jedva čeka da može da ode da odgleda utakmicu.

On je ponovio da su svi protesti neprijavljeni i da je policija reagovala tek kada je napadnuta, a da je "običnih ljudi", koji nisu huligani, na protestu bilo samo prvog dana.