Poraz Plemića

Vukas se izvinjavao navijačima Zrinjskog, hoće li "preživjeti" bruku protiv Zvijezde?

Objavljeno: 02.11.2019. u 15:39

Ne preostaje mi ništa drugo nego da se ispričam svima koji vole Zrinjski na ovom sramotnom i katastrofalnom izdanju

Hari Vukas razočaran nakon poraza od Zvijezde

Fudbaleri Zrinjskog doživjeli su poraz na gostovanju u Ugljeviku. Plemići su izgubili od Zvijezde sa 2:0, a dvostruki strijelac bio je Ognjen Đelmić.

Hari Vukas, trener Plemića, nakon utakmice je bio razočaran, a kako sada stoje stvari, ovo će mu biti i posljednja utakmica na klupi višestrukog prvaka BiH, jer teško da će mu Uprava oprostiti ovu bruku.

- Nažalost izgubili smo. Kako smo ušli u utakmicu, tako smo je i završili. Stvarno smo bili katastrofalni. Ponavljam, katastrofalni. S druge strane, Zvijezda je bila uporna, borbena i uspjela je brzo da dođe i do gola. U takvim okolnostima, logično je da dobiješ krila, postaneš čvršči i jači... - rekao je Vukas, a potom se i izvinjavao navijačima:

- Ne preostaje mi ništa drugo nego da se ispričam svima koji vole Zrinjski na ovom sramotnom i katastrofalnom izdanju. Ne znam više šta bih rekao.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije