Bh. zvijer se vraća

Zagonetna poruka Jusufa Nurkića: Spreman sam za ponedjeljak

Objavljeno: 15.11.2019. u 08:40

Prije nešto manje od osam mjeseci Nurkić je imao otvoreni lom potkoljeničnih kostiju (slomio obje kosti, i tibiju i fibulu)

Nurkić je posljednju utakmicu odigrao krajem marta

FOTO: FACEBOOK

Jusuf Nurkić, najbolji bh. košarkašk, koji nosi dres Portland Trail Blazersa, jutros je objavio zagonetan status na svom Twitteru.

- Spreman sam za ponedjeljak - napisao je Nurkić, a to je zagolicalo maštu svih navijača ovog NBA kluba, ali i navijača BiH.

Bh. zvijer se oporavlja od teške povrede s kraja prošle sezone. Prije nešto manje od osam mjeseci (26. marta) Nurkić je imao otvoreni lom potkoljeničnih kostiju (slomio obje kosti, i tibiju i fibulu) i zbog toga je propustio play-off i start nove sezone.

Jedan dio navijača nada se da će u ponedjeljak na parketu vidjeti našeg sjajnog centra, dok drugi smatraju da se Nurkić prvog dana naredne sedmice tek uljučuje u puni trenažni proces. Odgovor ćemo saznati vrlo brzo...

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije