PROPUSTIO TRENING

Zašto je Todorović u Belfast otputovao iz Beograda?

Objavljeno: 07.09.2018. u 00:09

Desni bočni austrijskog Red Bull Salzburga morao je otputovati u Beograd po vizu, a tek u 20 sati odletio je iz srbijanske prijestolnice

Darko Todorović imao tehničkih problema oko vize

FOTO: ARHIV/FAKTOR

Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine jutros su iz Sarajeva otputovali u Belfast, a već u popodnevnim satima odradili su prvi od dva treninga u Sjevernoj Irskoj.

Sa ostatkom ekipe nije otputovao Darko Todorović, koji bi se Zmajeva u Belfastu trebao priključiti naknadno. Desni bočni austrijskog Red Bull Salzburga morao je otputovati u Beograd po vizu, a tek u 20 sati odletio je iz srbijanske prijestolnice.

Todorović je propustio prvi trening Zmajeva u Belfastu, ali bi trebao biti na raspolaganju stručnom štabu na drugom trening, koji je zakazan za petak u 15 sati na Windsor Park stadionu, na kojem se u istom terminu dan kasnije i igra meč Sjeverna Irska – BiH.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije