Ko je kriv

Zašto smo ostali uskraćeni za prvih 20 minuta prijenosa prve utakmice finala Kupa BiH?

Objavljeno: 08.05.2019. u 18:18

Iz TV kuće koja je bila zadužena za realizaciju direktnog pijenosa nije dato nikakvo objašnjenje zbog čega su ljubitelji domaćeg fudbala ostali uskraćeni za signal s Koševa

Amar Rahmanović pogodio je za vodstvo Sarajeva

Iako je direktan prijenos prve utakmice finala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Širokog Brijega, koji je počeo na Koševu od 18 sati, bio najavljen na kanalu Arena Sport, iz nepoznatih razloga na ovoj TV stanici nije bilo signala u prvih 20ak minuta susreta koji se igra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Iz pomenute TV kuće nije dato nikakvo objašnjenje, no sigurno da će se razlog zbog kojeg su ljubitelji domaćeg fudbala ostali uskraćeni za prijenos ove utakmice uskoro otkriti.

Tek  u 22. minuti prve utakmice finala nacionalnog kupa na kanalu Arena Sport krenuo je prijenos meča Sarajevo - Široki Brijeg u kojem domaćin vodi od osme minute golom Amara Rahmanović.

Nedavno se nešto slično desilo i u meču rukometnih reprezentacija BiH i Finske koji je realizirao BHT1.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije