open-navfaktor-logo
search
Glamur
Zavirite u luksuznu vilu koju je Luka Modrić platio 24 miliona KM
Kako piše španski AS, u kući ima devet spavaćih soba i kino
14.12.2019. u 12:07
get url
text

Luka Modrić (34), kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, u skorije vrijeme po svemu sudeći naće napustiti Madrid, iako ga mediji već odavno sele iz Reala.

Fudbaler koji se kalio u mosstarskom Zrinjskom u Madridu je kupio luksuznu vilu vrijednu oko 24 miliona KM. Ovo zdanje se smješteno je u urbanističkom naselju La Moraleja sjeverno od Madrida, gdje žive fudbaleri Kraljevskog kluba, ali i druge poznate osobe.

Imanje se prostire na deset hiljada kvadratnih metara.

Kako piše španski AS, u kući ima devet spavaćih soba i kino. Na jednom spratu se nalazi kuhinja, kupatilo i šest spavaćih soba zajedno s ogromnim dnevnim boravkom.

U potkrovlju je smješteno kino posljednje generacije opremljeno za 18 osoba, a također i sala za priredbe. Odmah pored je smješteno i dječje igralište od 80 metara kvadratnih s raznim sadržajem i televizorom.

Modriću neće nedostajati prostorije za vježbanje. Na raspolaganju će imati potpuno opremljenu teretanu, te prostor za masaže, a također i garažu za 10 automobila.

Jedan od najljepših dijelova kuće je vrt s bazenom, te terenom za igranje padela, sporta sličnog tenisu, a popularnog u Španiji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.