Burno u Rimu

Zbog trave na Olimpicu: Verbalni sukob Džeke i tim menadžera Rome?

Objavljeno: 21.10.2018. u 18:39

Vučica je pred domaćim navijačima poražena rezultatom 0:2, a italijanski mediji i dalje se bavim onim što se događalo na terenu

Džeko je ispoljio nervozu protiv SPAL-a

FOTO: TWITTER

Strasti u Rimu ne smiruju se ni dan nakon blamaže koju su fudbaleri Rome priredili protiv SPAL-a.

Vučica je pred domaćim navijačima poražena rezultatom 0:2, a italijanski mediji i dalje se bavim onim što se događalo na terenu.

Gazzetta dello Sport izdvojila je trenutak iz drugog poluvremena, kada je igru napuštao isključeni golman SPAL-a Vanja Milinković-Savić.

Navode kako je Dijamant bio nervozan, što je ispoljio u 77. minuti kada se verbalno obračunao sa tim menadžerom Morganom De Sanctisom. Džeko se nakon “razgovora“ odmaknuo od klupe, vidno iznerviran, bacajući bocu vode na zemlju.

Mediji nagađaju da su dva razloga za raspravu - prvi je taj što je bio nezadovoljan travom na Olimpicu, za koju je smatrao da je previsoka i previše zalivena, a drugi da je bio nezadovoljan izmjenom (u igru ušao Pastore umjesto Luce Pellegrinija).

Iz Rome se nisu oglašavali nakon ovog "incidenta".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije