Svečana loža

Zmajeve prate Izetbegović, Nelson, Minasi...

Objavljeno: 15.11.2019. u 20:59

Brojne poznate ličnosti prate susret sa tribina Bilinog polja, a u društvu predsjednik N/FSBiH Elvedina Begića je predsjednik SDA Bakir Izetbegović, kao i poznati bh. glumac Emir Hadžihafizbegović

FOTO: Ines Lučić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom polju igra posljednju domaću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a protivnik joj je četverostruki prvak svijeta, selekcija Italije.

Brojne poznate ličnosti prate susret sa tribina Bilinog polja, a u društvu predsjednika Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FSBiH) Elvedina Begića je predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović, kao i poznati bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

Meč prate i američki i italijanski ambasador u BiH, Eric Nelson i Nicola Minasi, a u svečanoj loži zeničkog stadiona su i brojni funkcioneri N/FSBiH.

Foto: Ines Lučić

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije