Na 32 kanala

Zmajevi u Torinu: Ovdje možete gledati utakmicu Italija - BiH

Objavljeno: 10.06.2019. u 08:35

Navijači BiH koji neće biti u Torinu, a nalaze se širom svijeta, bit će u prilici da duel gledaju u direktnom TV prijenosu

Zmajevi će nakon poraza u Finskoj sutra imati još jedan težak ispit

FOTO: Hasan Bratić (HB-Press-Agency)

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak od 20.45 sati u Torinu će protiv Italije odigrati meč 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Zmajevi će biti na teškom ispitu nakon neprijatnog poraza u Finskoj, ali će svejedno imati veliku podršku s tribina Juventusovog stadiona.

Oni navijači BiH koji neće biti u Torinu, a nalaze se širom svijeta, bit će u prilici da duel protiv Azzurra gledaju u direktnom TV prijenosu.

Utakmicu iz Italije prenosi Nova BH, koja ima ekskluzivna prava za teritorij Bosne i Hercegovine, ali će i naši navijači širom svijeta imati priliku da u direktnom prijenosu gladaju ovaj izuzetno bitan duel jer će meč iz Torina emitovati 32 svjetska kanala.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije