Ponosan na rezultate

Zvizdić čestitao Dan Oružanih snaga BiH

Objavljeno: 01.12.2019. u 19:02

Želim vam da i dalje unapređujete svoje profesionalne rezultate i standarde i da čuvate i jačate našu jedinu državu Bosnu i Hercegovinu

FOTO: Muhidin Živojević

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić čestitao je Dan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine svim zaposlenicima u Ministarstvu odbrane BiH i svim pripadnicima OSBiH.

- U povodu obilježavanja Dana Oružanih snaga BiH svim zaposlenicima u Ministarstvu odbrane BiH i pripadnicima Oružanih snaga BiH upućujem najiskrenije čestitke. Vi ste svojim radom i brojnim sudjelovanjima u mirovnim misijama pokazali da znate čuvati, štititi i prezentirati našu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Često ste bili u prvim redovima kada je trebalo spašavati ljude i imovinu od prirodnih nepogoda i bezbroj puta ste dokazali da ste najkorisniji članovi našeg društva.

Ponosan sam na rezultate koje ste postigli i koje postižete. Želim vam da i dalje unapređujete svoje profesionalne rezultate i standarde i da čuvate i jačate našu jedinu državu Bosnu i Hercegovinu - piše u čestitki predsjedavajućeg Zvizdića.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije