open-navfaktor-logo
search
Nastavak svađe
Burno u Banjoj Luci: Policija u Gradskoj upravi, Stanivuković promijenio brave na vratima kancelarija
Policija je trenutno u Gradskoj upravi, na uviđaju zbog promijenjehih brava u Gradskoj upravi, odnosno kancelarije Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banja Luka.
28.06.2023. u 10:55
get url
text

VEZANI TEKST - Stanivuković napravio cirkus: Uveo građane u zgradu Gradske uprave, izviždan SNSD-ov Ljubo Ninković

Sam Ninković je potvrdio za Nezavisne novine da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković. Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave. 

- Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru - rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik. 

- Mi se bojimo za pečate, kao osnovne stvari koje neko može zloupotrijebiti, i svi dokumenti koji se pojave danas su upitni - rekao je Ninković.

Podsjećamo, jučer je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati plaću, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plaće.

- On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznijet ćemo njihovu fotelju - poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su došli na njegov poziv.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banja Luka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u "Akvani", jučer nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Stanivuković se oglasio i danas putem Twittera:

- Predsjednik Skupštine grada koji ne radi mjesecima ne treba da ima ni platu, ni službeni automobil, ni kabinet, ni sekretaricu, apsolutno ništa i zbog toga sam donio odluku da mu se sve to oduzme dok se ne dozove pameti i ne krene raditi svoj posao. Tačnije, sve to mu nisam uzeo ja, nego sam sebi svojim ponašanjem.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.