open-navfaktor-logo
search
Razočaran
Hadžikadićeva reakcija, ako ste propustili video: A vani smo tako lijepo pričali, gdje si Denise, gdje si Mirsade...
Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine napustio je sinoć studio N1 na samom početku emisije "Pressing".  
22.09.2022. u 11:09
get url
text

Učesnici debate trebali su biti kandidati za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda Denis Bećirović i Mirsad Hadžikadić.

Bećirović je odmah na početku odigrao predstavu za javnost, te je nakon prvog pitanja napustio emisiju jer se debati nije odazvao Bakir Izetbegović, iako je dosta ranije imao informaciju da se Izetbegović neće pojaviti, što potvrđuju objave na društvenim mrežama. SDP, kao i sam Bećirović, satima prije emisije na N1 su najavljivali gostovanje u kojem će biti samo Bećirović i Hadžikadić. 

Iz Press službe SDA kazali su sinoć za Faktor da je N1 obaviještena na vrijeme da Bakir Izetbegović neće ići u debate na komercijalnim TV stanicama. Ukoliko se odluči za debate i sučeljavanje, to će biti na javnim servisima - FTV i BHT 1.

- Zna se da ankete pokazuju da je ovo utrka između Bakira i mene, iako poštujem Hadžikadića. Došao sam iz poštovanja večeras, prema vama i publici - kazao je između ostalog Bećirović ponizivši tako Hadžikadića.

Hadžikadić je djelovao pomalo iznenađen reakcijom svog protukandidata. 

- A vani smo tako lijepo pričali, normalno. Kao gdje si Mirsade, gdje si Denise, šta ima. Nije bilo nikakvih naznaka i onda dođe ovako neprijateljski i kaže da uopće nema protukandidata – rekao je Hadžikadić kroz smijeh.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.