open-navfaktor-logo
search
Ukop na Šehitlucima
Klanjana dženaza ocu i sinu koje je ubio monstrum: Tuga i muk u gradačačkom naselju Požarike
Dženaza ocu i sinu Đengizu i Denisu Onderu, koje je u petak je ubio Nermin Sulejmanović, klanjana je danas ispred Požaričke džamije u Gradačcu, a ukop će biti obavljen na mezarju-haremu Šehitluci.
15.08.2023. u 13:43
get url
text

U naselju Požarike okupio se veći broj mještana, koji su došli da isprate dvije žrtve masakra koji se dogodio u petak. Među okupljenima vladali su tuga i muk, dok se ispod glasa još uvijek prepričavaju detalji tragedije.

{$galerijaFotografija}

Podsjećamo, monstrum Nermin Sulejmanović, prije oca i sina Onder, u petak je brutalno pretukao a zatim i ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Ubistvo žene snimao je i uživo prikazao na društvenoj mreži Instagram. Denis Onder ranjen je u centru Gradačca, odakle je prevezen na Univerzitetki klinički centar Tuzla gdje je preminuo.

Njegov otac ubijen je u porodičnoj kući, dok je njihova supruga i majka Harisa Onder, teško ranjena i nalazi se na liječenju u UKC-u Tuzla. Nizama Hećimović ukopana je jučer na mezarju kod džamije u Mionici, prigradskom naselju Gradačca. Dženazi i ukopu prisustvovao je veliki broj članova porodice, mještana i građana iz cijele Bosne i Hercegovine. 

Gradačac dženaza 1.jpg
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.