open-navfaktor-logo
search
Saopćenje
SDA Centar: Pozivamo Mandića da prestane slikati komunalne radnike i počne raditi svoj posao
Općinski odbor SDA Centar podržava stav načelnika Općine Centar Srđana Mandića da se, kako je kazao, ne poistovjećuje i ne dovodi u isti ravan sa SDA, saopćeno je iz OO SDA Centar. 
02.09.2021. u 10:07
get url
text

- Načelnik kojem je u punih osam mjeseci mandata najveće dostignuće kupovina osam oksimetara i zabrana gradnje hidrocentrala na Koševskom potoku se definitivno ne može poistovjećivati i dovoditi u istu ravan sa SDA, pa čak ni sa bilo kojim drugim načelnikom u Bosni i Hercegovini. Da se Mandić definitivno ne može dovoditi u istu ravan sa ostalim načelnicima, a naročito onim iz SDA, potvrđuje činjenica da, uprkos budžetu od 50 miliona KM, on ne uspijeva servisirati čak ni osnovne potrebe građana - poručuju iz SDA Centar.  

Ističu da su "jedine potrebe koje Mandić zadovoljava, pored vlastitih, potrebe njegovih stranačkih kolega i koalicionih partnera, čemu su Sarajlije, a nažalost i brojni turisti, imali priliku svjedočiti nakon postavljanja sramnog i nakaradnog objekta u vlasništvu kandidata Naše stranke u centru Sarajeva".

- I njegovi posljednji napadi na SDA u vezi sa sarajevskim FIS-om pokazuju stepen njegovog neznanja jer su FIS-om 25 godina upravljali upravo današnji Mandićevi koalicioni partneri, a ne SDA. Još jednom pozivamo Mandića da prestane sa slikanjem redovnih aktivnosti kantonalnih komunalnih preduzeća, što sigurno nije u opisu njegovog posla i nije ono zbog čega ga građani plaćaju, da prestane da se bavi SDA-om koja uopće nije na vlasti u Općini Centar, te da konačno počne raditi svoj posao - stoji na kraju saopćenja.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.