open-navfaktor-logo
search
Pelješki most
Stanivuković: Ovo je još jedna laž i prevara Dodika
Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su pare i to u kešu, rekao je Stanivuković
17.07.2019. u 19:43
get url
text

-Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su samo pare, ostalo je sve laž i prevara, kazao je u izjavi BN TV zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković.

-Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su pare i to u kešu. Za Dodika vitalni nacionalni interes je Prointer, Grand trade, Agape, voćnjaci, preduzeća prijatelja i kumova... To su za njega vitalni nacionalni interesi. Ostalo je sve laž i prevara - kazao je Stanivuković, objašnavajući zbog čega sutra neće podržati Dodikovu odluku da je izgradnja Pelješkog mosta vitalni nacionalni interes RS-a.

Iako je šef zastupničkog kluba PDP Perica Bundalo danas rekao da će ova stranka sutra u NSRS-u podržati izjavu predsjedavaćeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika kada je riječ o zaštiti vitalnog interesa RS-a, Stanivuković kaže da neće podržati ovu odluku jer je u pitanju obična prevara Milorada Dodika.

Stanivuković je rekao da je ovo još jedna predstava u Narodnoj skupštini u kojoj igra Dodik zajedno sa Draganom Čovićem.

Kako BN TV saznaje, ni Jelena Trivić, zastupnica PDP-a u NSRS-u, neće glasati za Dodikovu izjavu da izgradnja Pelješkog mosta ugrožava vitalni nacionalni interes RS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.