open-navfaktor-logo
search
Zahvaljujući donatorima
U.G. Zajedno za naš grad: Tri dana radosti za 22 djece u Ulcinju
Kvalitetan smještaj, kupanje na Velikoj i Maloj plaži, odlazak u cirkus, odbojka, druženje…aktivnosti koje su organizovane u sklopu trodnevnog izleta u potpunosti su zadovoljile dječije potrebe
28.08.2019. u 14:10
get url
text

Zahvaljujući U.G. "Zajedno za naš grad" Mostar 22 djece tri dana boravilo je u Ulcinju.

-Pored redovnih aktivnosti (obroci, pomoć porodicama u teškom stanju...) uspjeli smo barem na tri dana djecu od 11 do 18 godina pripaziti odlaskom na more. Već tradicionalno mlađe od 13 godina vodimo ljeti u Neum, a ove godine odlučili smo povesti malo starije negdje van granica BiH. Pokušali smo Tursku sa nekim prijateljima organizovati, ali nažalost nismo imali dovoljno novca za to. I onda smo odlučili da to bude Ulcinj, radi prihvatljivih cijena- kažu iz ovog mostarskog udruženja.

Kvalitetan smještaj, kupanje na Velikoj i Maloj plaži, odlazak u cirkus, odbojka, druženje…aktivnosti koje su organizovane u sklopu trodnevnog izleta u potpunosti su zadovoljile dječije potrebe. 
Posebnu zahvalnost iz Udruženja upućuju donatorima koji su omogućili odlazak 22 djece u Ulcinj.

-Samo da se zna - bilo je djece koja su prvi put boravila na moru.  Uradili smo kao i uvijek do sada - veliko dobro. Zajedno se može mnogo!- poručuju iz U.G. „Zajedno za naš grad“ Mostar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.