open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Centrotrans uvodi dodatne polaske za vrijeme SFF-a
Centrotrans, kao društveno odgovorna kompanija, njeguje posebnu poslovnu politiku kada je riječ o sportsko-kulturnim događajima, a čiji je cilj promocija naše zemlje. 
11.08.2022. u 16:27
get url
text

Jedna od takvih manifestacija je svakako i Sarajevo Film Festival, koji predstavlja najvažniji kulturni događaj u BiH, a čiji je ponosni partner već godinama i kompanija Centrotrans.

Kako bi osigurali što bolju posjećenost, odnosno lakše kretanje turista i građana Sarajeva u periodu održavanja festivala, Centrotrans uvodi dodatne polaske u noćnim satima. Tako će, do završetka SFF-a, posljednji autobus sa Vijećnice polaziti u 02 sata poslije ponoći.

Vijećnica – Dobrinja: 00:00 h; 01:00 h i 02:00 h,

Dobrinja – Vijećnica: 00:30 h i 01:30 h.

U svjetlu održavanja 28. Sarajevo Film Festivala, svi putnici Centrotransa, na gradskim i prigradskim lokacijama grada Sarajeva, koji to do sada nisu učinili, svoju CentroCard mobilnu aplikaciju mogu preuzeti sa Google Play ili App Store-u, a potom u aplikaciji mogu sačuvati i svoju Mastercard karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta. 

Sve putnike Centrotransa i korisnike Mastercard kartica, koji dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10 KM i više, očekuje bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu, navodi se u saopćenju iz Centrotransa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.