Jako začešljana i zategnuta ili malo opuštenija punđa? Sve su varijante trendy i chic pa birajte onu koja najbolje odgovara vašem tipu kose, ali i obliku lica. Iako je ovaj trend oduvijek prisutan, svidjet će vam se šta ovaj put nema pravila što to čini savršenu balerina punđu.  

Prije svega pripremite kosu tako što ćete dodati serume za raščešljavanje i kreme koje čine kosu sjajnom i zdravom. Prednje pramenove kose razdijelite po sredini ili na stranu jednom besprijekornom crtom i zatim kosu začešljajte i svežite u rep. Uz pomoć ukosnica rep smotajte u punđu i za kraj dodajte sprej za sjaj kose koji će dati glamurozan look.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Hernandez (@melissa.hernandez)

Ako birate ležerniju varijantu, preskočite korak sa sjajem i koristite pjenu ili lak koji će dati teksturu kosi pa ćete imati jednu effortless i cool punđu koja će ispratiti svaki dnevni event. Za djevojke koje imaju okrugli ili srcoliki oblik lica, preporuka je da ostave pramen ili dva koji će opušteno padati i lice vizualno izdužiti.

Poigrajte se i s visinom punđe i provjerite koja najbolje odgovara vašem obliku lica, a s ukrasima za kosu poput mašne, naglasite romantičnu stranu svog karaktera.  

Izvor: Faktor