open-navfaktor-logo
search
Nagradna igra
Beskontaktno platiš, "toyotom" se vratiš!
Mastercard® i Bosna Bank International nagrađuju
27.08.2019. u 15:49
get url
text

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil "toyota yaris", turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel "samsung galaxy" A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil "xiaomi", laptop HP 255 GZ i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.

Sve informacije potražite u pravilima nagradne igre na web stranici BBI banke www.bbi.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.