open-navfaktor-logo
search
Posjetila BH Telecom
Nastavak podrške najboljoj bh. skijašici Elvedini Muzaferija
Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja, Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku te Nađa Lutvikadić-Fočo, rukovodilac Sektora za upravljanje promocijom BH Telecoma 14. februara su u prostorijama kompanije ugostili najuspješniju skijašicu BiH Elvedinu Muzaferija, koja je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj ostvarala plasman karijere i naše države osvojivši sjajno 15. mjesto u alpskoj kombinaciji.
17.02.2023. u 08:54
get url
text

Također, na istom takmičenju ispisala je historiju bh. skijanja 20. mjestom u super veleslalomu, kao i 25. pozicijom u spustu. 

Na početku razgovora Muzaferija se kratko osvrnula na nedavni nastup na FIS Evropa kupu na Bjelašnici.

- Iznenađena sam dobrom organizacijom. Ali se nisam proslavila. Bila sam umorna, podloga mi nije odgovarala, jer sam navikla skijati na tvrdim stazama - rekla je najbolja skijašica BiH.

Iako je skijanje u BiH prilično zapostavljen sport, BH Telecom je na početku profesionalne karijere prepoznao Elvedinin talenat i pružio joj podstrek u nastavku daljnje karijere.

- Zahvalna sam BH Telecomu na pruženoj podršci, koja mi je od velikog značaja za trenažne procese i odlazak na evropska i svjetska takmičenja - istakla je Muzaferija te dodala da bi se naredne sezone željela naći u društvu 25 najboljih "brzih" skijašica na svijetu.

Na sastanku je obećan nastavak finansijske podrške.

S obzirom na to da je Elvedina istinski ambasador i da uspješno brani boje BiH na međunarodnoj sceni, BH Telecom će i dalje biti velika podrška našoj najboljoj skijašici.

- Svakako da najavljujemo nastavak uspješne saradnje. S Elvedinom imamo maksimalno korektan odnos i zadovoljstvo nam je što ćemo i u budućnosti biti vjetar u leđa za još bolje razultate - naglasili su iz BH Telecoma.

Muzaferija je na kraju rekla da svoje najbliže s novim uspjesima uvijek obraduje putem najbolje mobilne mreže BH Telecoma.

- Gdje god putujem sa mnom ste - zaključila je Elvedina.

 

Moja priča. BH Telecom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.