open-navfaktor-logo
search
Velika nagradna igra
FIS daruje dvije Škode Fabije i još 82 vrijedne nagrade
Fantastičan nagradni fond velike FIS-ove nagradne igre više je nego zainteresirao i potaknuo na učešće mnogobrojne kupce u svim FIS centrima u BIH.
05.03.2024. u 17:35
get url
text
FIS, nagradna igra
U nagradnoj igri, koja je u toku, pod nazivom "FIS biraj - nagrade dobivaj" dvije glavne nagrade su automobili Škoda Fabia Active.
Osim dva automobila, kupci imaju priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:
5 x Smart TV Philips 55“
5 x perilica rublja Gorenje
2 x Lumea Philips
5 x štapni usisavač Philips
5 x mobitel Samsung
5 x trimer Philips
5 x pametni sat
50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u
- Ova nagradna igra je još jedna u nizu nagradnih igara koje kontinuirano organiziramo za naše kupce želeći pri tome nagraditi njihovu vjernost i lojalnost, te dati dodatnu vrijednost  kupovini u našim centrima. Kupci su prepoznali našu iskrenu namjeru i sa zadovoljstvom koriste priliku da sudjeluju u nagradnoj igri, što znamo iz direktne komunikacije sa njima, ali, i po već sada, ogromnom broju prikupljenih kupona koji stalno raste - ističe Dijana Brkan, voditeljica marketinga u kompaniji FIS.
Nagradna igra "FIS biraj-nagrade dobivaj"  trajat će do 30. aprila, a pravo učešća imaju svi kupci koji naprave račun veći od 50 KM, popune kupon i ubace u označenu kutiju za nagradnu igru.
- Odavno smo prepoznati kao mjesto dobre kupovine, kupcima uvijek nudimo više, bolje, povoljnije i zato stalno pripremamo brojne akcije sa sjajnim popustima, ali i nagradne igre i darivanja sa vrijednim poklonima. Zahvaljujemo se našim kupcima na godinama lojalnosti i pozivamo ih svakako,  da sudjeluju u nagradnoj igri i da ne zaborave - što više kupona ubace veća je mogućnost dobitka. Sretno svima! – poručuju iz marketinga FIS-a.
Javno izvlačenje sretnih dobitnika bit će održano 9. maja u Vitezu za područje Federacije BiH  i 10. maja u Banja Luci za područje Republike Srpske. Imena dobitnika nagradne igre bit će objavljena na FIS-ovim službenim stranicama.
Više informacija o pravilima nagradne igre i detaljima o nagradama možete pronaći na službenom linku  http://fis.ba/pravilnik-nagradne-igre/
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.