open-navfaktor-logo
search
Promocija domaćeg
Program lojalnosti Vispaka i Binga donosi vam Tajnomat - ćevapomat
U sklopu niza aktivnosti koje kompanija Vispak strateški realizuje sa Bingom tokom prethodnih godina, trenutno je u toku i program lojalnosti koji kupcima donosi niz zanimljivih i korisnih iznenađenja.
28.04.2022. u 12:07
get url
text
Bingo

Pred proljetnu sezonu odlazaka u prirodu i uživanja u grill delicijama, Vispak i Bingo svojim vjernim potrošačima daruju originalan poklon Tajnomat - ćevapomat za jednostavnu i savršenu pripremu ćevapa, a sve što je potrebno jeste da na policama Bingo trgovina birate Vispakov dodatak jelima Tajna.

- Ove godine kompanija Vispak slavi 50 godina postojanja, te će shodno tome sve aktivnosti sa Bingom biti usmjerene ka potrošačima. Već niz godina sa partnerom Bingo radimo na projektima koji u fokus stavljaju promociju bh. tradicije, te i ovaj projekat je jedan od takvih. Kupovinom 10 Tajni, dodaci jelima posebnih namjena (za pripremu punjenih paprika, ćevapa, gulasa, piletine, grill…) u objektima Bingo te slanjem računa putem Vibera na broj 062/ 71 66 66 na poklon, na kućnu adresu, dobija se Tajnomat-ćevapomat uz presu za hamburger. Tajnomat - ćevapomat je spravica za pravljenje ćevapa, hamburgera, kroketa, knedlica te drugih kreativnih jela u kuhinji – navodi Zerina Čolaković, direktorica marketinga i razvoja kompanije Vispak. 

Program lojalnosti Vispaka i Binga, te svi zajednički realizovani i planirani projekti, usmjereni su ka registraciji prvog Instituta Bosanske kuhinje koji će u narednom periodu biti predstavljen javnosti. 

- Naša strategija se ne ogleda samo u podršci domaćim proizvođačima, nego i edukaciji kupaca o važnosti kupovine domaćih proizvoda. U prethodnim godinama smo sa Vispakom ušli u obrazovni sistem osnovaca i radili smo odlične projekte koji za rezultat imaju osnivanje Instituta bosanske kuhinje. Ovogodišnji projekat je nastavak naše uspješne saradnje, u slavljeničkom duhu, gdje za 50 godina Vispaka, zajedno darujemo naše kupce - kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe trade marketinga Binga.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.