open-navfaktor-logo
search
Golman napustio GOŠK
Bobić digao sidro iz Gabele
AUTOR: Faktor
18.06.2024. u 10:59
get url
text
Adnan Bobić napustio GOŠK
Adnan Bobić napustio GOŠK
Golman Adnan Bobić u narednoj sezoni neće braniti boje GOŠK-a iz Gabele.
On je objavio da je nakon tri sezone došlo vrijeme za rastanak.
- Prelijepe tri godine (sezone) u mojoj karijeri gdje sam upoznao predivne ljude i stekao divne prijatelje i uspomene za cijeli zivot. Ljude koji žive za GOŠK 24/7, pogotovo tu ističem predsjednika Luju Ilića i njegove saradnike Andriju Jurkovića i Damu Obada. Čast mi je bila surađivati sa njima - poručio je Bobić.
- Kroz ove tri godine sarađivao sam sa trenerima Ivanom Bubalon, Dženanom Hošićem, Tonijem Karačićem i sa njihovim stručnim štabovima od kojih sam naučio dosta toga i zahvalan sam im na tome. Posebno mi je drago i zadovoljstvo što sam sarađivao sa trenutno najboljim trenerom PL Denisom Ćorićem koji je prvo veliki čovjek, gospodin i prijatelj prema igračima pa tek onda trener. I naravno da ne zaboravimo dvojicu trenera specijalista za golmane - Igor Melher i Velibor Pudar koji su me trpili i posvetili svoje vrijeme da me učine boljim - nastavio je Mostarac.
- Za kraj sam ostavio da se zahvalim svojim saigračima iz ove tri godine (sezone), da ne nabrajam, ima ih dosta pa da nekog ne zaboravim. Oni su mi bili podrška kad nije išlo - zaključio je Bobić i poželio im sreću u životima i karijerama.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.