open-navfaktor-logo
search
(Ne)namjerna greška
FSBiH se obrukao i nije čestitao Zrinjskom, medalje uručili Zeljković, Beus i Durić
Savez je u ponedjeljak objavio da je Borac osvojio titulu prvaka BiH, a tada nisu zaboravili da Banjalučanima čestitaju naslov i požele sreću u Evropi
AUTOR: S.Š.
23.05.2024. u 20:51
get url
text
Zeljković, Durić i Beus uručili medalje igračima Zrinjskog
Zeljković, Durić i Beus uručili medalje igračima Zrinjskog
FOTO: FSBiH
Fudbaleri Zrinjskog drugu godinu zaredom osvojili su Kup Bosne i Hercegovine.
Mostarci su danas u revanšu finala savladali Borac sa 1:0 i sa ukupnih 2:0 stigao do trećeg trofeja kada je u pitanju najmasovnije takmičenje u našoj zemlji.
Jedini gol na utakmici postignut je u 81. minutu, a strijelac je na asistenciju Filipa Bradarića bio Matija Malekinušić.
FSBiH je na svojoj stranici, ali i kanalima na društvenim mrežama, objavio vijest da je Zrinjski objavio trofej. No, Savez se obrukao i Mostarcima nije čestitao na osvojenom trofeju niti je poželio sreću u međunarodnim takmičenjima.
Podsjetimo, FSBiH je u ponedjeljak objavio da je Borac osvojio titulu prvaka BiH, a tada nisu zaboravili da Banjalučanima čestitaju naslov i požele sreću u Evropi.
- Čestitamo Banjalučanima na osvojenoj tituli i želimo im sreću u međunarodnim takmičenjima - napisali su u ponedjeljak na Facebook stranici FSBiH.
Po završetku utakmice, pehare, medalje i plakete za finaliste i službena lica uručili su predsjednik FSBiH Vico Zeljković, te potpredsjednici Ivan Beus i Irfan Durić.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.