open-navfaktor-logo
search
Adžem obavio prozivku
GOŠK krenuo sa pripremama, u Gabelu stigao bivši fudbaler Sarajeva
AUTOR: Faktor
26.06.2024. u 10:00
get url
text
FOTO: NK GOŠK
Nogometni klub GOŠK počeo je sa pripremama za novu sezonu, a prozivku je izvršio trener Admir Adžem koji je svjestan težine sezone koja je ispred GOŠK-a.
- Krećemo sa radom za novu sezonu koja će biti zahtjevna, četiri tima ispadaju. Napravili smo dosta promjena, dosta igrača je otišlo, dosta igrača je došlo, trebat će vremena da to uigramo - rekao je Adžem i nastavio:
- Selektirali smo igrače za koje smatramo da mogu ispuniti naše zadatke i sa optimizmom krećemo u pripreme - dodao je Adžem, pa otkrio plan priprema:
- Prve dvije sedmice radit ćemo u Gabeli, nakon toga selimo na Kupres, tamo ćemo imati najteži dio priprema, dogovorili smo već neke utakmice, generalka će biti protiv Šibenika.
Izjavu pred pripreme dao je i kapiten tima Riad Šuta.
- Krećemo s pripremama. Cilj nam je da budemo u mirnijoj luci. Ostao je neki kostur ekipe, novi igrači će sigurno pokazati zašto su tu - rekao je Šuta i odgovorio na pitanje oko njegove karijere i eventualnog transfera:
- Imamo nekih ponuda, ali to nije ništa gotovo, vidjet ćemo u narednim danima, tu su ljudi u klubu koji su zaduženi za to - dodao je Šuta.
Novi igrači u ekipi su Enes Sipović, Hamza Ljukovac (bivši fudbaler Sarajeva), Dan Lagumdžija, Ivan Novaković, a sigurno će biti još pojačanja.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.