open-navfaktor-logo
search
Neozbiljno i neprofesionalno
Iz FSBiH nema objašnjenja: Adi Adilović, trener u FK Sarajevo, treći golman Zmajeva?
Adi Adilović, trener golmana u FK Sarajevo, priključio se A reprezentaciji Bosne i Hercegovine tokom reprezentativne pauze.
14.11.2020. u 13:39
get url
text

Usljed pogoršane situacije sa Korona virusom i novih pozitivnih slučajeva u našoj nacionalnoj selekciji, Adilović se pridružio Zmajevima.

- Adi je tako postao još jedan član Bordo kluba koji je u A" reprezentaciji, nakon Eldina Jeleškovića, Reufa Karabega, Ismara Hadžibajrića, Eldina Jarovića, te prvotimaca Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Zanimljivo, iz Bordo tabora nisu objasnili u kojoj ulozi je Adilović priključen A timu, a još zanimljivije je da iz FSBiH javnost o ovome uopće nisu obavijestili.

Pretpostavlja se da će Adilović biti prijavljen kao treći golman, s obzirom na to da je Jasmin Burić povrijeđen i da neće konkurisati za naredna dva duela.

Ovo je još jedan neozbiljan i neprofesionalan potez FSBiH, a pojedinci su očito odlučili da privatizuju nacaionalni tim i da rade šta im je volja...

Da ne bude zabune, nije problem Adi Adilović, koji je kao golman, a i sada kao trener golmana, zaslužio najveće ocjene, ali je problem kako se u FSBiH odnose prema javnosti i prema svim navijačima. Sramotno i krajnje nekorektno.  

Zmajeve do kraja ove reprezentativne pauze očekuju još dvije utakmice u okviru Lige nacija protiv Nizozemske i Italije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.