open-navfaktor-logo
search
Kartoni
Ko propušta 25. kolo PLBiH, na "hlađenju" i jedan trener
AUTOR: Autor: Faktor
03.04.2024. u 09:16
get url
text
Utakmice 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu igrat će će od subote do ponedjeljka (svaki dan po dvije), a duga je lista igrača koji će prisilno odmarati u ovoj dionici.
Zbog žutih i crvenih kartona 10 igrača je suspendovano, a na "hlađenju" je i i jedan trener.
Dino Skender je protekle subote u Ugljeviku dobio treći žuti karton i neće biti na klupi Širokog Brijega u domaćem meču protiv GOŠK-a. Uz njega duel protiv tima iz Gabele propustit će i Filip Taraba koji je u duelu sa Zvijezdom 09 dobio crveni karton. Za goste pravo nastupa nema Gabrijel Čoko.
Tuzla City će na gostovanje Posušju bez dvojice igrača, a zbog "žutice" će pauzirati Jasmin Osmić i Alen Mašović. S druge strana za tim sa Mokrog doca neće igrati Frane Maglica.
Sarajevo će u subotu na Koševu ugostiti Igman iz Konjica, a trener SImon Rožman neće moći računati na Mirzu Mustafića. Za goste iz Konjica na golu neće biti Aldina Ćemana.
Zrinjski će ugostiti Zvijezdu 09, a oba trenera bit će lišeni usluga po jednog fudbalera. Za domaće neće nastupiti Matija Malekinušić, dok kod gostiju neće biti Dajana Ponjevića.
Sloga će biti u kompletnom sastavu protiv Željezničara, dok će gostima nedostajati Joseph Amoah.
kartoni-25
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.