open-navfaktor-logo
search
Ostaje navijač
Maid Redžić podnio ostavku na poziciju marketing menadžera NK Čelik
Dvadesetčetverogodišnji Maid Redžić, bivši atletski reprezentativac Bosne i Hercegovine, podnio je ostavku na poziciju marketing menadžera Nogometnog kluba Čelik iz Zenice, koji je danas raspisao konkurs za novog menadžera klupskog marketinga.
15.11.2023. u 21:34
get url
text

Redžić je prošle godine okončao studij na Ekonomskom fakultetu u Zenici, a u svojoj sportskoj karijeri je bio rekorder BiH u konkurenciji kadeta, mlađih juniora i juniora te s 220 preskočenih centimetara, bh. rekorder i u kategoriji mlađih seniora (U23).

BiH je 2019. godine predstavljao i na Svjetskom prvenstvu za juniore u finskom Tampereu, te zauzeo 12. mjesto, a iste je godine zauzeo i 13. mjesto na Evropskom juniorskom prvenstvu u švedskom Gavleu. Karijeru je prekinuo prije skoro tri godine nakon operacije koljena.

- Odlučio sam zatvoriti ovu stranicu života i okušati se u nekim drugim izazovima. Za sada imam dvije, tri ponude, pa ću narednih dana odlučiti kojim ću se poslom baviti u narednom periodu. Ništa se nije desilo posebno. Ostajem navijač Čelika - kazao je Redžić za Fenu.

On se danas oglasio i saopćenjem, te zahvalio na saradnji predstavnicima medija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.