open-navfaktor-logo
search
Poziv navijačima
Manijaci: Puna Grbavica protiv Borca, do prvog mjesta stigli pljačkom, ne možemo ih nazvati šampionima
AUTOR: Faktor
22.05.2024. u 10:12
get url
text
Navijačka grupa Manijaci uoči nedjeljne utakmice protiv Borca, posljednje u sezoni, poručila je da Grbavica mora biti puna kao vid bunta i inata prema svemu što vidimo u bh. fudbalu, a da ekipu Banjalučana ne mogu nazvati šampionima, već samo klubom koji je zauzeo prvo mjesto na tabeli.
- U nedjelju nas čeka posljednja ovosezonska utakmica na Grbavici. Dolazi nam ekipa koja je već digla trofej prvaka Bosne i Hercegovine. Ekipa koju ne možemo nazvati šampionima, već samo klubom koji je zauzeo prvo mjesto na tabeli zahvaljujući sudijskoj lakrdiji koja se više i ne možeti nazvati krađom, već pljačkom. To je tek jedan od povoda zašto u nedjelju moramo napuniti stadion. Važno je da se pošalje slika pune Grbavice kao vid bunta i inata prema svemu što vidimo u bh. fudbalu - poručeno je i ove navijačke grupe.
- Drugi povod zašto Grbavica mora biti puna jeste i taj što i ove godine imamo priliku biti najposjećeniji stadion u BiH. Ne bi bilo nikakvo čudo da Grbavica rutinski ima najveću posjetu da se na njoj gledao kvalitetan fudbal, ali ove godine to ima poseban značaj jer smo na Grbavici gledali grčevitu borbu za opstanak. Velika je to stvar na koju svaki Željin navijač treba biti ponosan. Nismo zakazali onda kada bi mnogi posustali, pa idemo to krunisati punim stadionom protiv Borca - zaključeno je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.