open-navfaktor-logo
search
Azzuri protiv Zmajeva
Sky Sport predviđa da će BiH početi u istom sastavu kao protiv Engleske, a to nije moguće
AUTOR: Faktor
09.06.2024. u 16:13
get url
text
Zmajevi igraju protiv prvaka Evrope
Zmajevi igraju protiv prvaka Evrope
FOTO: FSBiH
Italijanski mediji ne obraćaju previše pažnje na tabor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine pred večerašnju utakmicu Azzura i Zmajeva u Empoliju.
Čak i ugledni Sky Sport predviđa da će Sergej Barbarez na megdan Italijanima izvesti identičnih 11 kao protiv Engleske u ponedjeljak, što je nemoguće.
Nikola Vasilj i Stjepan Radeljić bili su starteri na St James' Parku, a za meč na Carlo Castellani stadionu uopće ne konkurišu zbog povrede.
Sastav koji predviđa Sky Sport nije moguć
FOTO: Screenshot/Sky Sport
Među stative bi mogao Kenan Pirić, a s obzirom na to da nema puno igrača koji igraju lijevom nogom, Barbarez bi izostanak Radeljića mogao nadomjestiti Nihadom Mujakićem.
Mogući sastav BiH: Pirić, Bičakčić, Ahmedhodžić, Katić, Mujakić, Gazibegović, Šarić, Tahirović, Gigović, Hajradinović, Demirović.
Italijani se najviše bave povredom Nicola Barelle, jednog od najvažnijih aduta u veznom redu. On će preskočiti večerašnju utakmicu, a upitno je da li će biti spreman za početak Evropskog prvenstva.
Luciano Spalletti bi u formaciji 3-4-2-1 trebao izvesti ovaj tim od prve minute: Donnarumma; Darmian, Buongiorno, Calafiori; Bellanova, Jorginho, Fagioli, Cambiaso; Frattesi, Chiesa; Scamacca
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.