open-navfaktor-logo
search
Radna posjeta
Vico Zeljković posjetio članove stručnog štaba Zmajeva na Ilidži
AUTOR: Faktor
27.05.2024. u 15:26
get url
text
Stručni štab fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine predvođen selektorom Sergejom Barbarezom i direktorom Emirom Spahićem okupio se jučer na Ilidži.
Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, Adnan Džemidžić, generalni sekretar i savjetnik predsjednika Marko Miličić posjetili su danas članove stručnog štaba.
- Ova posjeta bila je prilika za predsjednika Zeljkovića i njegove saradnike da se susretnu sa stručnim štabom i razgovaraju o budućim planovima i pripremama reprezentacije. Tokom sastanka, koji je protekao u ugodnom i prijateljskom okruženju, razgovaralo se o detaljima vezanim za naredno okupljanje A tima i pripremama za predstojeće prijateljske utakmice protiv reprezentacija Engleske i Italije.
Selektor Sergej Barbarez i direktor Emir Spahić iznijeli su svoje planove i očekivanja za ove utakmice, naglašavajući važnost kvalitetnih priprema kako bi se ekipa što bolje predstavila protiv renomiranih protivnika. Ova okupljanja i prijateljske utakmice su bitne za uigravanje tima i testiranje taktičkih postavki pred buduće izazove.
Predsjednik Zeljković je naglasio podršku Saveza u svim aspektima priprema i logistike, kako bi reprezentacija imala optimalne uslove za rad i postizanje što boljih rezultata - saopćeno je iz FSBiH.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.