open-navfaktor-logo
search
Zmajica se požalila
Bruka i sramota: Odbojkaške reprezentativke BiH spavale u podrumu!
Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine od 20. augusta do 10. septembra igrat će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. 
16.08.2022. u 11:34
get url
text

Zmajice su smještene u grupu F zajedno sa Norveškom, Grčkom i Švicarskom.

VEZANI TEKST - Alarmantna situacija u Odbojkaškom savezu BiH: Nemamo izlaza...

Selektor Stevan Ljubičić svoje izabranice okupio je u Ilijašu, odakle su Zmajice otputovale u Sjevernu Makedoniju, gdje su na memorijalnom turniru "Čajka" osvojile prvo mjesto.

Na povratku kući, odbojkašice su se zaustavile u Pljevlju (Crna Gora) gdje su odigrale trening uakmicu sa reprezentacijom Crne Gore, a prvi ispit u kvalifikacijama imat će za četiri dana u Norveškoj.

Naše djevojke jutros su stigle u Sarajevo, odakle će se zaputiti u Skandinaviju, a u bh. prijestolnici dočekalo ih je neugodno iznenađenje.

- Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Rumunije i treba da se završi u Sarajevu. Dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba spavamo u podrumu. Bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uvjetima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP - napisala je Milana Božić, reprezentativka BiH, na svom Instagramu uz priloženu fotografiju kao dokaz.

Njenu objavu podijelila je i Edina Begić, naša najbolja odbojkašica, uz kratak i jasan opis:

- Bruka i sramota.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.