open-navfaktor-logo
search
Najava spektakla
Mike Tyson poručio: Borit ću se protiv Lennoxa Lewisa
Pregovori za bokserski egzibicioni meč između Mike Tysona i Evandera Holyfielda nisu bili tajna.
28.04.2021. u 18:09
get url
text

Oba legendarna penzionisana prvaka bili su vrlo glasni na tu temu, no uslijedio je zastoj u komunikaciji, te je Holyfield, kako piše Fightsite ugovorio meč protiv Tysonovog posljednjeg protivnika, Kevina McBridea.

Od tada mediji nisu došli do informacija o tome kakvi su sad planovi za Tysona, koji je najavio ovog ljeta svakako još jednom ući u ring, nakon velikog uspjeha meča protiv Roya Jonesa Jr. Ipak, o imenu protivnika, nakon što je propao vrlo intrigantni ogled nije se znalo ništa sve dok do informacije nije došao TMZ Sportsa.

Oni su, putem svog reportera, u već njihovom poznatom stilu, do Mikeove izjave došli tako što su ga zatekli na cesti. Reporter je Mikeu prišao dok je ulazio u automobil, upitavši ga kakvi su planovi sada, nakon što su pregovori s Holyfieldom otišli u krivom smjeru.

- Borit ću se protiv Lennoxa Lewisa - odgovorio je Tyson uz osmjeh, na što je reporter oduševljeno reagovao, usput dobivši i datum:

- Septembar - dodao je Mike.

Lewis do sada nije pokazivao preveliki interes za povratak u ring, neovisno o kakvom bi se meču radilo, pa je ovo možda samo Mikeov pokušaj da ga nagovori za ulazak u pregovore.

Tyson (54) i godinu dana stariji Lewis borili su se 2002. godine, a njihov meč je do danas ostao financijski najuspješniji u teškoj kategorije u historiji. Sam meč nije bio previše neizvjestan, budući da je Lewis od početka preuzeo kontrolu i na kraju slavio prekidom u osmoj rundi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.