open-navfaktor-logo
search
Legendarni bokser
Tysonov prijatelj otkrio: U zatvoru je imao više žena nego kada je bio napolju
Nekadašnji menadžer i prijatelj Mikea Tysona, Rory Holloway, nedavno je u javnosti otkrio da poznati bokser umalo nije pretukao Michaela Jordana na na jednoj zabavi.
15.05.2020. u 10:22
get url
text

Ovu nezgodnu situaciju po najboljeg košarkaša svih vremena Holloway je opisao u svojoj knjizi "Taming the Beast: The Untold Story of Team Tyson", u kojoj je objelodanio i Mikeovu slabost prema ženama.

Posebno je opisao jedan detalj kada je Tyson "zaglavio" sa poznatom manekenkom Naomi Campbell.

- Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da mijenja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - kazao je Holloway, te nastavio:

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u nevjerici kada sam ga ugledao sa Naomi Campbell. U jednom trenutku mi je rekao da mora u toalet, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarim sa njihovim "psima" i da svima govorim da je toalet zauzet.

Uprkos odlasku u zatvor zbog silovanja Tyson je ostao magnet za žene, a tome najbolje svjedoči ove riječi Hollowayka:

- Bio je u zatvoru zbog silovanje Desiree Washington. Došao bih da ga posjetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer djevojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio napolju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.