open-navfaktor-logo
search
Deset borbi
U subotu bokserski spektakl u Odžaku, mečeve će imati i Redžović, Ćebo, Čohodar, Hanjalić...
U Milennium Areni u Odžaku u subotu, 16. aprila, bit će održana noć profesionalnog boksa, na kojoj će posjetioci moći vidjeti deset odličnih mečeva.
11.04.2022. u 16:14
get url
text

Organizator ovog sportskog događaja je njemačka promotorska kuća Kobra Sportpromotion, na čijem čelu se nalazi Dalibor Ban, koji je pomogao brojnim bosanskohercegovačkim bokserima da steknu međunarodnu reputaciju i da se bore za pojaseve prvaka. Uz Bana u organizaciji događaja se nalazi i Mario Čančar.

- Pripremamo pravi bokserski spektakl u Odžaku. Nastupit će brojni bh. bokseri, najtalentovaniji, ali i poznata imena u svijetu boksa. Svoje mečeve tako će imati bh. bokserske nade Almedin Čohodar i Kenan Hanjalić. Na spisku boraca je i aktuelni evropski prvak UBF verzije, neporaženi Marko Stanković iz Novog Sada, naš odlični bokser Adnan Redžović, Mirsad Ćebo i Kenan Penjić. U Odžak stižu i Alexandar Nedbei, ruski udarač sa prebivalištem u Cirihu, te Mirko Crnović i Ivan Ćuma iz Hrvatske.

Na ovom jedinstvenom sportskom događaju posjetioci će moći vidjeti i borbu za internacionalnog prvaka svijeta između Thorstena Fuchsa iz Njemačke i Finca Sami Enboma. U pauzama između borbi publika će moći uživati i u zanimljivim muzičkim gostima. Ulaznice koštaju 20 KM, a VIP karte 50 KM – kaže organizator Dalibor Ban.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.