open-navfaktor-logo
search
Sve za glas
Kolinda obećala Hrvatima plaće od 8.000 eura, tepala Modriću: "Moj Lukica, on je kao moj sin..."
Jer već imam dogovore s nekim državama da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da ovdje rade preko interneta i zarađuju u Hrvatskoj 8.000 eura, rekla je Grabar-Kitarović
16.12.2019. u 10:36
get url
text

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Hrvatske i kandidatkinja za drugi mandat na toj poziciji, na predizbornom skupu u Osijeku govorila je o susretu s navijačkom skupinom Kohortom te o hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću.

-Neko iz Kohorte, od navijača nešto je viknuo meni, neću ponavljati, ali ja sam došla pred njih i rekla sam: "Evo me, tu sam. Recite mi šta mislite. Recite mi sve svoje primjedbe, recite mi sve svoje kritike". Ja ne bježim, nemojmo se svađati, nemojmo se prepirati. Sjednimo zajedno i razgovarajmo jer ja volim i Osijek, i Zagreb, i Rijeku..., i sve dijelove Hrvatske. Posebno Vukovar naš. Dakle, ljudi, ujedinimo se u ljubavi prema domovini koju su nam pružili Dalić i naši nogometaši prošle godine. Luka Modrić je kao moj sin, moj Lukica, ali da znate koliko takvih Luka širom Hrvatske živi, koliko takvih Lukica ja dnevno susrećem i kojima želim pomoći? Hajmo se usredotočiti ne na svađe, ne na prepirke... Ljudi moji, idemo biti zajedno i pomoći tim našim talentima da provuku ovu našu Hrvatsku tamo gdje joj je mjesto - kazala je, između ostalog, predsjednica Hrvatske na predizbornom skupu u Osijeku. 

Kazala je i to kako će u novom mandatu "napraviti  još više, otvorit će se i nova radna mjesta, tvrde neki da se ne može, ja vam tvrdim da se može".

-Jer već imam dogovore s nekim državama da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da ovdje rade preko interneta i zarađuju u Hrvatskoj 8.000 eura. Zamislite šta je za naše mlade ljude 8.000 eura- rekla je Grabar-Kitarović koja je dodala da je bila na Balu lipicanaca i želi "da cijela Slavonija bude tako graciozna".

Grabar-Kitarović u videu ispod govori od 1:27:00 minuta. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.