open-navfaktor-logo
search
Kontroverzni doktor
Nestorović huška na rat: Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, imamo vojsku
Kontroverzni doktor iz Srbije i nosilac liste "MI-GLas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je nedavno da bi Srbija trebalo da se priprema za napad na Kosovo i za rat.
22.01.2024. u 14:57
get url
text

Nestorović je nedavno gostujući u emisiji na kanalu Balkan info, a koja je emitovana 20. januara, naglasio da Srbija ima snage da osvoji Kosovo.

- Ne znaju šta će. Niko živi ne zna koliko ih je otišlo u ovih 15 dana. Samo 83.000 ljudi sa Kosova je otišlo avionima, jučer su mi bili pacijenti iz Gračanice, kažu red na granici je bio od Podujeva do Merdara. Kaže ministar njihov otišli su na zimovanje i izlete. Kosovo je neodrživa priča, sa stanovišta gubitka rata u Ukrajini i na Kosovu. Mi nemamo snage da ga osvojimo trenutno, a oni sa par hiljada vojnika mogu trenutno da nam učine da to bude nemoguće da ga osvojimo - rekao je između ostalog Nestorović.

Osim toga, poručio je da bi bilo besmisleno da se napadne Kosovo, ali da treba da se spremamo za to.

- Mi imamo vojsku, više od 100.000 vojnika koji su bili u vojsci, koji su obučeni da ratuju, koji bi sa zadovoljstvom učestvovali u oslobađanju Kosova. Vjerovatno bi njihov motivacioni faktor bili prisustvo francuskog ili hrvatskog kontigenta… Zna se kako se sprema za rat, prevodiš privredu na ratnu, ne dozvoliš da ti hakeri blokiraju EPS, spremaš rezervne hrane… - naveo je između ostalog Nestorović, prenosi Nova.rs.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.