Lakši i brži pristup

Iskorak u digitalni svijet: U rad puštena Android aplikacija web-stranice Islamske zajednice

Objavljeno: 04.10.2019. u 19:59

Važnija značajka aplikacije je i olakšan pristup kategoriji „Pitanja i odgovori“, jednom od najposjećenijih segmenata na postojećoj internet platformi www.islamskazajednica.ba.

Od danas je sadržaj web-stranice Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini dostupan i putem aplikacije za mobilne uređaje bazirane na Android operativnom sistemu. Puštanje u rad ove aplikacije predstavlja inovativan iskorak u digitalni svijet kada je riječ o promociji misije Islamske zajednice.

Korisnicima aplikacije omogućen je lakši i brži pristup sadržajima web-stranice. Pored informacija o aktuelnostima i svakodnevnim aktivnostima iz Islamske zajednice, korisnici na jednostavniji način mogu pristupiti i osnovnim informacijama o organima i ustanovama Islamske zajednice na svim nivoima.

Važnija značajka aplikacije je i olakšan pristup kategoriji „Pitanja i odgovori“, jednom od najposjećenijih segmenata na postojećoj internet platformi www.islamskazajednica.ba. Tako je npr. slanje upita iz ove oblasti omogućeno kroz samu aplikaciju (bez potrebe slanja upita putem e-maila), kao i pretraživanje ranije datih odgovora iz svih oblasti.

O ostalim značajkama upoznajte se kroz korištenje same aplikacije koju možete preuzeti putem Google PlayStore-a, poručili su iz Islamske zajednice u BiH. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije