open-navfaktor-logo
search
Kvalitetna usluga
Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima
Amko komerc dobitnik je prestižne medalje "Jer mi  cijnimo svoje kupce", koju dodjeljuje međunarodna organizacija Icertias.
19.02.2021. u 08:23
get url
text

Icertias nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima. Da bi stekao medalju "Jer mi cijenimo svoje kupce" Amko komerc je prošao strogi proces provjere i detaljno istraživanje Icertiasa. Analizira se ugled kompanije, okruženje i zaposlenici, iskustvo kupaca i povjerenje, te mišljenje i percepcija javnosti o kompaniji.

Povodom ovog prestižnog priznanja, Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca je kazala: "Kao kompanija smo ponosni na naše zaposlenike, jer su posvećeni građenju odnosa sa našim kupcima i poboljšanju usluge koju im pružamo. Ovo priznanje je dokaz da smo na pravom putu, da uspješno ostvarujemo osnovnu viziju naše kompanije usmjerenu na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo kupcima i poslovnim partnerima."

Istakla je da zahvaljuju kompaniji Icertias što je prepoznala napore koje ulažu da kupcima osiguraju kvalitetnu uslugu.

- Kupci su najvažniji dio uspjeha i temeljni razlog našeg čvrstog držanja prestižne pozicije na bosanskohercegovačkom tržištu svih ovih godina. Nastavit ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi iskustvo kupovine u marketima Amko komerca bilo još bolje. Osjećaj zadovoljstva je još veći kada naši kupci potvrde da smo uspjeli u tome - istakla je Durmo.

Icertias (International Certification Association GmbH) je internacionalna organizacija, osnovana 2011. godine u Švicarskoj. Bavi se istraživanjem tržišta, s fokusom na otkrivanju i nagrađivanju kompanija koje pružaju najbolje proizvode i usluge svojim korisnicima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.