open-navfaktor-logo
search
RTS-ov stručnjak
Bogdanović o ženama srbijanskih reprezentativaca: Ljuljajte djecu, kupajte se u milionima, pustite ih da igraju
Bivši fudbaler Željezničara Rade Bogdanović, koji tokom Svjetskog prvenstva u studiju RTS-a komentariše zbivanja u Kataru, reprezentativce Srbije nazvao je razmaženima.
01.12.2022. u 09:23
get url
text

Posljednjih dana, a nakon remija Srbije s Kamerunom 3:3, raširila se priča i navodnim seks-skandalima među Orlovima.

Prema nekim tvrdnjama situacija je postala napeta jer se saznalo za intimne odnose nekih reprezentativaca s djevojkama drugih reprezentativaca.

Iz tabora Srbije sve su negirali, a pred ključnu utakmicu sa Švicarskom selektor Dragan Stojković dozvolio je djevojkama i suprugama fudbalera da dođu u kamp.

- To je generacija fudbalera koja je jako talentirana, ali nije služila vojni rok. Da je, onda bi znali da mogu i moraju izdržati bez djevojke, žene i roditelja najmanje pet do šest mjeseci. Oni to nisu prošli i zato su malo razmaženi. Ne sviđa mi se to što su žene otišle tamo. Njihove žene žele lovu, to je parada kiča. One čim dođu, tu nema sreće ni raspoloženja - smatra Bogdanović.

- Nadam se da će shvatiti važnost ove utakmice. Ovo je šansa generacije. Da sam na njihovom mjestu, ugasio bih mobitele i skoncentrirao se na utakmicu. - nastavio je Bogdanović i poručio suprugama fudbalera:

- Ljuljaj to dijete tamo, kupaj se u milionima, a mene pusti da igram.

Srbija i Švicarska u petak od 20 sati igraju ključni dvoboj za plasman u osminu finala, a Srbiji za nokaut rundu igra samo pobjeda.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.