Ponovni izbor

Čović čestitao reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću: Vjerujem da ćemo graditi nove mostove

Objavljeno: 15.10.2019. u 14:18

Uvjeren sam da ćemo na temelju tih zajedničkih vrijednosti jačati povjerenje i graditi suživot, zagovarati dijalog i mir u ukupnim odnosima u BiH na dobrobit svih građana, naveo je Čović

Čović uputio čestitke reisu-l-ulemi Kavazoviću

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću na ponovnom izboru za reisu-l-ulemu Islamske zajednice u BiH.

- Iskreno Vam čestitam na ponovnom izboru na odgovornu dužnost vjerskog poglavara Islamske zajednice u BiH.

Čvrsto vjerujem da ćemo, uvažavajući potrebu jačanja stalne saradnje među narodima i religijama Bosne i Hercegovine, zajedno graditi nove mostove razumijevanja u našoj domovini.

Uvjeren sam da ćemo na temelju tih zajedničkih vrijednosti jačati povjerenje i graditi suživot, zagovarati dijalog i mir u ukupnim odnosima u BiH na dobrobit svih građana.

U daljnjem Vam radu i ličnom životu želim uspjeh i svako dobro – navodi se u čestitki Dragana Čovića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije