open-navfaktor-logo
search
Kadrovska rješenja
Đahid Muratbegović ponovo direktor Igmana iz Konjica
Nadzornom odboru Igmana Konjic Vlada FBiH je dala prethodnu saglasnost za imenovanje članova Uprave ovog privrednog društva, na mandatni period od četiri godine.
17.07.2020. u 14:14
get url
text
Đahid Muratbegović

Članovi Uprave su Đahid Muratbegović (direktor), Asim Dželilović (izvršni direktor Proizvodno- tehničkog sektora), Miroslav Šain (izvršni direktor Sektora kontrole kvaliteta) i Armin Sarajlić (izvršni direktor Sektora marketinga, finansija, pravnih i općih poslova).

Izmjenom postojećeg rješenja, Vlada FBiH je za članove Upravnog odbora Projekta razvoja ruralnog poslovanja i Projekta razvoja konkurentnosti u ruralnim područjima imenovala Husniju Kudića, Seada Kopića i Bojana Varuneka.

Danas je osnovano Stručno radno tijelo Vlade FBiH čiji je zadatak pripremanje prijedloga drugostepenih rješenja koja donosi Vlada u skladu sa članom 17. stav (4) Zakona o reviziji privatizacije državnog kapitala u privrednim društvima i bankama FBiH. Za predsjednicu ovog tijela imenovana je Jelena Trutina, a za članove Irenko Matijević i Dijana Bukovac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.