open-navfaktor-logo
search
Prognoza
Danas sunčano u cijeloj BiH, kakvo vrijeme nas očekuje za vikend
Danas u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.
07.10.2022. u 07:50
get url
text

Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove bit će magle i niskih oblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23, na jugu zemlje do 26 stepeni.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 21 stepeni.

Sutra malo do umjereno oblačno vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle i niskih oblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni. 

U nedjelju u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26 stepeni, saopćeno je iz FHMZ. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.