open-navfaktor-logo
search
Hrabri borac
Dočekao krov nad glavom: Hadžo Arslani Šok još ne vjeruje da je u toplom i suhom
Hadžo Arslani Šok, borac Druge motorizovane brigade, o čijem je teškom životu prije dvije godine pisao i Faktor, konačno je dobio krov nad glavom.
21.05.2022. u 08:37
get url
text

Zahvaljujući mnogima koji ste se odazvali apelu humanitarne organizacije Pomozi.ba, ovaj hrabri borac je sklonjen sa ulice i omogućeni su mu uvjete za život dostojne čovjeka.

VEZANI TEKST - Hadžo Arslani Šok: Ratni junak sa Žuči danas preživljava od prodaje mirisa za automobile, želja mu je da ima svoja četiri zida 

Naime, Općina Novi Grad Šoku je doživotno dala općinski stan na korištenje, a Pomozi.ba je, zahvaljujući svim donacijama dobrih ljudi, finansirala radove u stanu, opremili ga i očistili, a frižider napunili namirnicama.

Ekipa Pomozi.ba posjetila je Hadžu u njegovom stanu, a on još ne vjeruje da je u toplom i suhom, da ima gdje jesti, boraviti, spavati, istuširati se.

Donedavno ovaj hrabri borac snalazio se na razne načine. Preživljavao je zahvaljujući dobrim ljudima, onima koji su od njega kupovali mirise za automobile koje je prodavao.

 

 

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.